Tämä on Kouvolan Lyseon lukion ympäristöekologian kurssin blogi.
Koulun viralliset kotisivut löydät tästä linkistä ja opettajan henkilökohtaisen blogin täältä.torstai 15. lokakuuta 2009

Blogiteemapäivä ilmastonmuutos

Kirjoittelen nyt blogiteemapäivän kunniaksi (Blog Action Day, http://www.blogactionday.org). Luin WWF:n sivuilta että ilmastonmuutos on erittäin vakava uhka sekä luonnolle että ihmiselle. Sen vaikutuksia ovat esimerkiksi myrskyjen ja tulvien sekä vesipulaan johtavien kuivuuskausien yleistyminen. Useat lajit, kuten jääkarhu ja pingviinit, ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon ilmastonmuutoksen takia.

WWF työskentelee aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Se toimii niin neuvottelupöytien ääressä kuin ruohonjuuritasolla. Nyt on se aika muuttaa tapoja, ei ilmastoa!

Siinä ohella luin myös kokouksen tulevan Kööpenhaminassa ilmastokokouksessa 7.–18.12.2009, jolloin päätetään maapallon tulevaisuudesta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miika. Ihan oikeassa olet - Nyt tarvitaan toimenpiteitä ja Kööpenhaminassa tehdään ratkaisevia päätöksiä ihmiskunnan tulevaisuuteen liittyen. Käy myös lukemassa meidän ajankohtaisia WWF blogeja, joissa lisää tietoa ilmastonmuutoksesta ja muista teemoista: http://www.wwf.fi/villiplaneetta/

t. Sami WWF:stä