Tämä on Kouvolan Lyseon lukion ympäristöekologian kurssin blogi.
Koulun viralliset kotisivut löydät tästä linkistä ja opettajan henkilökohtaisen blogin täältä.lauantai 11. toukokuuta 2013

Ympäristöekologian ryhmällemme pohjoismaisen tiedekilpailun pääpalkinto
Ympäristöekologian ryhmämme on voittanut pääpalkinnon 10 000 Tanskan kruunua, noin 1350 euroa, pohjoismaisessa Sään ääri-ilmiöt -tiedekilpailussa. Kilpailuun lähetettiin videoita ja muita tuotoksia Norjasta, Tanskasta, Islannista ja Suomesta. Pääosin osallistujat olivat koululaisryhmiä. Norjasta kilpailuun ottivat osaa myös opettajaopiskelijat.

Arviointikriteereinä olivat sekä opettajan suunnittelemat kurssijärjestelyt että opiskelijoiden tuotokset. Kilpailutuomaristo kiinnitti erityistä huomiota seuraaviin seikkoihin: miten aktiivisesti opiskelijat olivat mukana työskentelyssä koko projektin aikana, ainerajoja ylittävä työskentely ja yhteistyö ulkoisten tahojen kanssa. 

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Jeppe Baden Jensen ja Torben Ingerslev Roug Kööpenhaminan yliopistosta, Lea Houtsonen ja Mia Sandvik Suomen Opetushallituksesta sekä Astrid Sandås, Mari Ugland Andresen ja Nina Elisabeth Høgmo Norjan tiedeopetuskeskuksesta.

Palkintosumma tullaan käyttämään uusiin ympäristöekologisiin opintoretkiin ensi syksynä.

Kiitokset ja onnittelut aktiivisille ympäristöekologian kurssilaisillemme!