Tämä on Kouvolan Lyseon lukion ympäristöekologian kurssin blogi.
Koulun viralliset kotisivut löydät tästä linkistä ja opettajan henkilökohtaisen blogin täältä.



sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Gazpachokeitto #BAD11

Ainekset:
  • 500 g kypsiä tomaatteja
  • 3 oksaa tuoretta basilikaa
  • 4 dl tomaattimehua
  • 150 g kurkkua
  • 1 sipuli
  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl tabascoa
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria
Valmistusohjeet:
Halkaise tomaatit ja poista niistä kanta. Laita ne isoon kulhoon. Lisää joukkoon paloiteltu kurkku, leipä ilman reunoja, murskattu valkosipulin kynsi ja muut aineet sekä mausteet. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella keitoksi. Anna maustua kylmässä hetki ennen tarjoilua!

Ei kommentteja: