Tämä on Kouvolan Lyseon lukion ympäristöekologian kurssin blogi.
Koulun viralliset kotisivut löydät tästä linkistä ja opettajan henkilökohtaisen blogin täältä.maanantai 25. toukokuuta 2015

Kouvolan Lyseon lukio biologian ainereaalissa jaetulla 8. sijalla Suomessa

Kuvan © Es75 - Fotolia

Kiitos kaikille tunnollisille opiskelijoillemme ja mahtaville kollegoille, jotka ovat monin tavoin tukeneet myös biologian opiskelua. Kouvolan Lyseon lukio oli kevään 2015 tuloksissa MTV:n vertailun mukaan biologian ainereaalikokeessa koko Suomen listalla jaetulla kahdeksannelle sijalla. Tähän on hyvä lopettaa Kouvolan Lyseon lukion taival ja suunnata avoimin mielin kohti uutta Kouvolan Yhteislyseota.

Lue myös nämä

Kouvolan Lyseon lukion viimeinen lukukausi alkaa: Mitä ympäristöekologian opiskelussa on saatu aikaan?

Kiitos, hyvät opiskelijamme!

1 kommentti:

Jari Kolehmainen kirjoitti...

Maantieteessä Kouvolan Lyseon lukion kirjoittajien määrä jäi lukuvuona 2014-2015 juuri alle kymmenen, joten maantieteen osalta emme ole mukana MTV:n vertailussa. Kirjoittajiemme keskiarvo maantieteessä oli 4,8, joten tuolla tuloksella kirjoittajamme olisivat sijoittuneet listauksessa jaetulle 24. sijalle.

Biologiassa kirjoittajiemme keskiarvo oli 5,4 ja sijoituksena siis laskutavasta riippuen joko yhdeksäs tai jaettu kahdeksas sija valtakunnallisessa vertailussa.

Onnittelut uusille ylioppilaille. Teitä kaikkia on ollut ilo opettaa. Tuollaisella asenteella pärjäätte elämässänne jatkossakin!